El portaveu del PP, Pablo Casado, hauria sumat al seu currículum un suposat postgrau a Harvard que en realitat no hauria estat més que un curs de quatre dies a Madrid. El diputat fa figurar aquesta formació al seu CV com "DGP de la Kennedy School of Government de la Universitat de Harvard".

Segons avança eldiario.es, però, es tractaria d'un curs de Harvard que es va impartir a Madrid, al barri d'Aravaca, al campus de l'IESE, l'escola de negocis de la Universitat de Navarra. El programa "Driving Government Performance" hauria durat només quatre dies, entre el 16 i el 19 de juny, i per obtenir-lo tan sols s'havia de pagar la matrícula i assistir a totes les classes. La inscripció costava 2.000 euros i s'impartia en anglès amb traducció simultània.

El mitjà ha parlat amb Casado, que assegura que "no recorda" si va pagar aquests 2.000 euros de matrícula o va obtenir alguna beca per ser diputat autonòmic. L'altre "postgrau" que figura al seu currículum, un de Georgetown, va tenir una durada "semblant" al "DGP" de la Kennedy School of Government, però Casado tampoc recorda exactament quants dies de classe va tenir en aquest curs.

Tot i això, Casado va aprofitar-los per justificar com havia aprovat el seu màster a la Universitat Rey Juan Carlos sense assistir a classe. "Jo en aquells dies ja tenia quatre postgraus en la meva matèria: un a Harvard i un altre a Georgetown, tots dos als Estats Units, i dos més a Espanya", va assegurar llavors.