El vicesecretari de comunicació i aspirant a la presidència del PP, Pablo Casado, ha visitat avui la ciutat basca d'Ermua (Biscaia) per retre homenatge al regidor del PP d'aquest municipi assassinat per ETA, Miguel Angel Blanco.

En declaracions als mitjans després de l'homenatge, Casado ha assegurat que no li fan pena les famílies dels presos d'ETA, "sinó les de les víctimes" i ha rebutjat l'acostament dels reclusos i el "xantatge" al "govern de minoria". A més, ha advertit que l'independentisme "no ha parat a Euskadi", ajudat per "les condicions pactades" per a la moció de censura.

Acompanyat pel membre de la seva candidatura i vicesecretari nacional del PP, Javier Maroto; per la presidenta d'aquesta formació a Bizkaia, Raquel González, i per la secretària general de Noves Generacions, Beatriz Fanjul, Casado ha reivindicat la necessitat d'unir i enfortir el partit davant de les noves amenaces que es presenten."Amb aquesta unitat podrem dir a Ciutadans que anem contra ells, que recuperarem la seva base electoral," ha assegurat l'aspirant a la presidència.