El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest diumenge que si governa després de les eleccions del pròxim 28 d'abril no permetrà que a Espanya "manin terroristes, independentistes i comunistes", en referència als "amics" del president del Govern, Pedro Sánchez.

En un acte a Còrdova, al costat del president de la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno, i el candidat al Congrés per Madrid, Miguel Abellán, Casado ha considerat "inadmissible" veure el líder de Bildu Arnaldo Otegi "vanagloriar-se" de les "innumerables trucades del PSOE per aprovar els seus cops de decret".

Ha estimat que si governa el PSOE, Sánchez tindrà "de ministre d'Interior Pablo Iglesias, d'Exteriors Carles Puigdemont, de Justícia Quim Torra" i ara Otegi que "igual és de Defensa", una cosa que el PP "no permetrà".

Després de recordar els "companys" assassinats per ETA, Casado ha qualificat d'"indignitat democràtica" que el govern del PSOE, que "també ha patit víctimes", estigui "pregant els vots de Bildu", una cosa que "passa igual" amb els independentistes, als quals "no nega l'indult" o la "consulta d'autodeterminació".

El president del PP ha afirmat que Sánchez està "disposat a donar-los tot", per la qual cosa en la cita electoral del 28-A es decideix, segons el seu parer, la "dissolució d'Espanya tal com la coneixem" o "mantenir el nostre sistema democràtic" actual.