El líder del PP, Pablo Casado, ha ratificat avui que l'article 155 de la Constitució ha d'aplicar-se de nou ja a Catalunya i que ha de ser "durador i ampli" i per a "tot el que calgui".  Casado, en una entrevista a la COPE, ha lamentat que quan es va aplicar per primera vegada el 155 no pogués ser més extens perquè Ciutadans va demanar que fos instrumental per convocar eleccions a Catalunya i perquè el PSOE no va voler que afectés l'educació o a TV3.

"Ara cal posar en marxa el 155 amb l'amplitud i extensió que calgui", ha insistit el president del PP, qui ha defensat que s'apliqui perquè els mossos "deixin de complir ordres il·legals dels seus comandaments polítics". També perquè no hi hagi adoctrinament educatiu a les aules, per evitar la "propaganda" de TV3, perquè Catalunya no recuperi estructures d'Estat i perquè no es malversin els fons públics una vegada retirat el mecanisme de supervisió financera.

Bèlgica humilia Espanya

Casado creu que no es poden seguir permetent "ultratges" al cap de l'Estat, ni la confrontació al carrer entre ciutadans, ni que el Govern no afronti internacionalment aquesta situació. En aquest context, ha considerat que Bèlgica està "humiliant" Espanya amb decisions de la seva justícia com la negativa a lliurar a les autoritats espanyoles el raper Valtònyc.