El president d'ERC, Oriol Junqueras, contínua sent el líder polític més ben valorat pels catalans i millora nota en l'última enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió. Junqueras aconsegueix una nota mitjana de 6,37 sobre 10, quan en l'última mostra no arribava al 6.

Segons el mateix sondeig aproven dos politics més: la secretària general d'ERC, Marta Rovira (5,37) i el diputat de la CUP al Parlament Carles Riera (5,16), mentre que el portaveu dels comuns, Joan Mena, es queda a les portes de l'aprovat (4,98).

El president Carles Puigdemont, amb el 4,65, i el president de la Generalitat, Quim Torra, amb un 4,53 continuen sense arribar a l'aprovat. En la mateixa situació es troben la líder dels comuns en el Parlament, Jéssica Albiach, amb un 4,81; la ministra i candidata del PSC a les generals, Meritxell Batet, amb un 4,72.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta obté una nota de 4, mentre que la líder de Cs a Catalunya i cap de l'oposició, Inés Arrimadas i el líder popular català, Alejandro Fernández segueixen a la cua amb un 2,4 i un 2,08. En última posició se situa el candidat a l'alcaldia de Barcelona i exprimer ministre francès, Manuel Valls (1,96).

Per fer aquest sondeig el CEO ha realitzar 1.500 entrevistes a catalans majors d'edat, i té un marge d'error de +/-2,53; l'enquesta es va fer del 4 al 25 de març, amb el judici al procés en marxa, la vaga feminista i la protesta de l'independentisme a Madrid.