Cantaires de l’Orfeó Català s’han aplegat avui al pla de la presó de Lledoners per cantar als presos. Tot i la intensa pluja del matí, centenars de persones han anat al centre penitenciari i han seguit l'actuació. Aquest pot ser el darrer diumenge que Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Raül Romeva i Joaquim Forn passin a Lledoners, abans de ser traslladats a Madrid, tal com pot passar amb Carme Forcadell i Dolors Bassa.

L’actuació dels 63 cantaires de l’Orfeó Català, que han estat acompanyats a l’inici pels Músics per la Llibertat, ha estat seguida amb interés pels concentrats, que en alguns moments han acompanyat l'Orfeó. S'han pogut sentir sota la pluja i els paraigües El cant dels ocells, L’estaca, El cant de la senyera i Els segadors.

Entre les persones que han escoltat la interpretació dels cantaires hi havia els participants a la caminada Olot-Lledoners, organitzada per la plataforma Bianya Sobiranista i Òmnium Garrotxa, que diumenge passat va iniciar el recorregut des de la capital de la Garrotxa.