Òmnium continua la seva campanya internacional per aconseguir més suports internacionals. Si fa dos mesos va presentar la campanya 'Act for Catalonia', on instava als ciutadans europeus a interpel·lar els principals líders de França, Alemanya i el Regne Unit i demanar-los que s'impliquessin amb Catalunya, ara la campanya s'amplia a Escòcia i Àustia. 

A través d’una plataforma web, l’entitat sobiranista insta els ciutadans d'aquests països a fer arribar als seus caps de govern una petició en què els demanen “no mirar cap a una altra banda” i que “traslladin al president espanyol la necessitat de posar en llibertat els líders catalans i d’iniciar un procés de diàleg per trobar una solució política al conflicte entre Catalunya i Espanya”.

La sol·licitud es pot fer a través d’un missatge al formulari oficial de contacte d’aquests caps de govern o bé mitjançant una piulada a Twitter amb menció directa.

Si al desembre es podia enviar un missatge a Boris Johnson, Angela Merkel i Emmanuel Macron, ara també es pots enviar al primer ministre d'Àustira, Sebastian Kurz, i la minitra principal d'Escòcia, Nicola Sturgeon.