No totes les protestes són per rebutjar la sentència. Aquest dimecres a la tarda, la Plataforma 'Aturem la Llei Aragonès' ha ocupat la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat, ubicada al Passeig del Taulat de Barcelona.

La CUP forma part de la plataforma i ha criticat del dret i del revés aquesta iniciativa del govern de JxCat i ERC, oficialment batejada com a Llei de Contractes i Serveis de les Persones i que encara està pendent d'aprovació. Els anticapitalistes consideren que es tracta d'un intent encobert de privatitzar els serveis públics. 

Des del Departament d'Economia desmenteixen aquesta versió i consideren que es tracta d'una "campanya d'intoxicació informativa" de la CUP. Des de l'executiu defensen que amb aquesta nova normativa es pretén que les condicions dels serveis contractats per l'administració vagin més enllà del preu i permetin valorar més la qualitat del producte.

La nova llei obriria la porta a que l'administració pugui adjudicar contractes avaluant no només el preu -com fins ara- sinó també criteris de qualitat, que suposarien el 60% de la puntuació. 

Després d'unes hores d'ocupació, els manifestants han decidit quedar-s'hi a passar la nit. Han pres la decisió en assemblea després que, diuen, els responsables del Govern no hagin accedit a la petició d'aturar el projecte fins que hi hagi un debat amb els agents implicats, segons ha informat a través de les xarxes socials el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, entitat adscrita a la plataforma. "Ens volen vendre fum", ha afirmat el sindicat, alhora que ha demanat "menjar i coses per dormir".