La cursa per a l’elecció del nou/nova líder de Ciutadans suma una nova pífia. Un manifest impulsat per militants de Castella-Lleó a favor d’Inés Arrimadas ha hagut de ser retirat quatre dies després que la iniciativa es posés en marxa després de comprovar-se que entre els signants hi ha dirigents del sector crític alineats amb Francisco Igea i fins i tot el líder de Vox, Santiago Abascal.

El manifest, segons explica eldiario.es, a banda de demanar el suport a Arrimadas animava el crític Igea a presentar candidatura a la presidència del partit i estava impulsat per uns 2000 càrrecs i afiliats de Ciutadans. La sorpresa va venir quan van començar a aparèixer a la llista d’adhesions dirigents del sector crític que van assegurar que no havien signat res. També algun líder de formacions afins, com Santiago Abascal.

Un dels primers a adonar-se del fiasco va ser l’exalt càrrec a la Junta de Castella-Lleó José Miguel García, que en declaracions al digital ha qualificat els fets com “un nyap més” dels coneguts al partit. García va denunciar els fets a Twitter i poc després el manifest havia desaparegut d'Internet. Al seu lloc hi havia un missatge que assegurava que “algunes persones amb mala fe han utilitzat el formulari per introduir noms falsos i sabotejar la recollida de suports”.

La diputada de l’Assemblea de Madrid Marta Marbán també va denunciar els fets, així com altres militants de Madrid.