Últim dia de campanya i últims retrets entre partits abans de l'hora decisiva aquest diumenge a les urnes. El número quatre de la candidatura d'ERC al Congrés, Joan Josep Nuet, ha criticat que part dels comuns "utilitzi els drets socials per negar els nacionals". "Qui ho faci s'equivoca", ha afirmat, en ser preguntat per les acusacions de l'alcaldessa Ada Colau que els va acusar de renunciar a defensar els drets socials. 

Els republicans han escollit el parc de la Ciutadella, just davant del Parlament, per fer el penúltim acte, abans de tancar la campanya amb un míting aquest vespre a Badalona on trauran tota l'artilleria. El candidat d'ERC i president del partit, Oriol Junqueras, i el candidat al Senat, Raül Romeva, intervindran des de la presó de Soto del Real i la secretària general, Marta Rovira, ho farà des de l'exili a Ginebra. 

Durant l'acte del matí, Nuet ha reivindicat la candidatura de coalició entre republicans i Sobiranistes com la del 80% i la que aglutina els gran consens -contra la repressió, contra la monarquia i a favor del referèndum d'autodeterminació-, pel que ha demanat "concentrar" el vot  de tots els que estiguin a favor d'aquestes tres qüestions.

Preguntat per com hauria de ser aquest referèndum, si binari o amb més d'una opció, Nuet ha deixat la porta oberta a que hi hagi més d'una pregunta o resposta, malgrat el partit aposta pel binari, en funció de si hi ha una negociació. Això sí, ha deixat clar que en el "referèndum s'ha de poder respondre sobre la independència".

En l'acte també hi han participat els números tres i sis de la llista, Carolina Telechea i Gerard Gómez del Moral, i la número dos per Barcelona i també integrant de Sobiranistes, Elisenda Alamany.