El tall de l'avinguda Meridiana ha sumat aquest dimarts una nova agressió, just un dia després que un cotxe envestís i ferís diversos manifestants en el mateix punt de Barcelona. Segons ha confirmat Sanitaris per la República a ElNacional.cat, un home ha causat ferides per cops als braços i el nas a un dels activistes, al qual també li ha trencat les ulleres. 

L'agressor, que anava acompanyat de dues persones ha estat identificat pels Mossos d'Esquadra.

Just abans, un motorista ha intentat atropellar algunes de les persones que es trobaven duent a terme l'acció. Malgrat que l'autor de l'atropellament d'ahir va ser detingut, en aquesta ocasió la Guàrdia Urbana l'hauria deixat marxar, segons ha denunciat Meridiana Resisteix.

motorista agressor - meridiana resisteix

Tot i les agressions, els activistes independentistes han completat amb èxit el 135è tall consecutiu duent a terme el debat que estava previst sobre la caixa de solidaritat. 

Aquesta no és la primera agressió que reben els activistes independentistes. Al llarg dels més dels 130 talls consecutius que els activistes independentistes han fet arran de la sentència del judici al procés, els atropellaments i les agressions han estat diverses.