Noelia Bail ha estat escollida per sorpresa nova secretària general de Podem a Catalunya amb 2.305 vots. Un total de 7.422 persones, el 12,35% dels inscrits, han votat aquest diumenge per elegir el successor de Xavi Domènech en el càrrec, després de la seva dimissió a començament de setembre.

Bail, que havia format part de l'equip d'Albano-Dante Fachin, ha derrotat el candidat oficialista Jaume Durall per 19 vots. En tercera i quarta posició han quedat Isabel Belmonte i Rafa García, amb 1.460 i 548 vots, respectivament.

Bail va ser secretària de feminismes i coordinació interna de l'equip d'Albano-Dante Fachin. És partidària de no integrar-se a Catalunya en Comú, sinó de fer-hi una coalició.

El mandat de Bail al capdavant de Podem té la mateixa vigència que el mandat del Consell Ciutadà de Podem Catalunya que va emanar de les primàries de l'abril d'aquest any. Quan es compleixin tres anys de l'onze d'abril del 2018, el Consell Ciutadà de Podem es dissoldrà per permetre la convocatòria d'un nou procés de renovació de la direcció.