PP, Ciutadans i Vox han convocat una manifestació per aquest diumenge a Madrid "por una España unida" i contra el govern de Pedro Sánchez, al que acusen de "rendir-se" a l'independentisme i de no garantir la llibertat.

Segons ha informat ElPlural.com, la líder del grup neonazi Hogar Social Madrid, Melisa Domínguez, ja ha confirmat l'assistència a la manifestació. Però no és l'únic grup d'ultradreta que hi participarà. També han confirmat la coalició ADÑ, conformada per Falange Española de las Jons, Alternativa Española y Democracia Nacional i el partit d'extrema dreta España 2000.

"Estarem a Colón tot i quedarem en un punt pròxim per anar-hi junts amb els nostres simpatitzants", ha explicat Domínguez a ElPlural.com. Sortiran des de la plaça Callao a les 11 hores, amb pancartes, lemes i consignes pròpies, en direcció a la plaça Colón. "Compartim el sentiment que mou a milers d'espanyols a manifestar-se per la unitat d'Espanya", ha exposat.

Però la líder d'Hogar Social Madrid també ha aprofitat l'ocasió per criticar el PP: "No compartim la hipocresia del convocant original, Partit Popular, que sembla haver obligat que en un passat ells també van comissionar públicament a un mediador per a les converses amb ETA, que no només volia trencar Espanya, també matava".