Els bombons de la pastisseria que els pares del president Carles Puigdemont tenen a Amer, Girona, han arribat a Brussel·les gràcies a una nena. La petita va viatjar a la capital belga amb la seva mare per participar a la manifestació "Wake Up Europe" i va voler portar al president uns bombons de la pastisseria familiar; la idea original era portar uns xuxos però va pensar que es farien malbé durant el trajecte.

Pastisseria puigdemont pinterest

Pinterest

El dia de la manifestació, dijous 7 d'octubre, la nena i la seva mare es van dirigir cap al Parque du Cinquantenaire i allà es van trobar amb el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, la número dos de la llista d'ERC per Barcelona, Marta Rovira i el número 9 del mateix partit, Ruben Wagensberg, quan mare i filla van preguntar-los pel president la mateixa Rovira es va oferir a donar-li els bombons tot i que la nena estava disposada a fer-ho ella en persona. 

De cop i volta va aparèixer Carles Puigdemont i van fer tot el possible per fer-li arribar el regal, una tasca complicada ja que la seguretat del president els deia que no podia acceptar res. Finalment, després de perseverar, Puigdemont va agafar els bombons i va agrair el paquet a la petita.