La plataforma FreeRomeva organitza aquest dissabte, 6 d’octubre, una nedada popular per reivindicar la llibertat de Raül Romeva i la resta de presos polítics i exiliats.

La trobada tindrà lloc a l’estany de Banyoles, a partir de les 12 h, amb el punt de sortida i arribada ubicat al Club Natació Banyoles. La jornada arrencarà ja a les 11 h i s’hi faran activitats infantils, música en directe i un parell de xerrades a càrrec de Jonathan Gómez, entrenador d’en Raül a Swimemotions, i de Miquel Sunyer, fundador del projecte Vies Braves.

El punt culminant arribarà al migdia, amb la nedada popular de 1.000 metres. La participació és gratuïta i sense inscripció prèvia, tot i que es pot col·laborar nedant amb el casquet commemoratiu de #FreeRomeva, que es pot trobar a Botigaperlallibertat.cat per 8 euros i també al mateix Club Natació Banyoles.

Tots els beneficis recaptats es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC). Durant la nedada es farà una foto de grup amb lletres gegants reivindicant "Llibertat" pels presos.