Els Catarres, Gerard Quintana i Josep Thió, Miquel Abras o Valtònyc són alguns dels artistes que el pròxim 8 de desembre oferiran dotze hores de música ininterrompuda des de Brussel·les. En el marc de la segona edició del festival CityZen i coincidint amb l’aniversari de la gran manifestació independentista a la capital belga -va ser el 7 de desembre del 2017- la sala ‘La Tentation’ acollirà grups i cantants que tocaran “música per la llibertat”.

Tot plegat, el mateix dia que està previst que es presenti una segona fase del Consell per la República a Bèlgica.

Els altres artistes que també participaran en les actuacions musicals el pròxim dia 8 són: El Petit de Cal Eril, Kepa Junkera & Sorginak, Cia. Clàudia Gómez i Raquel Viñuales, Senyor Oca, Germà Negre, Nawaris, Geneviève Laloy & Cie, Banda de Matadepera, Ernest Crusats i Sitardust Duo.

A més, en el marc del festival es podrà visitar una exposició de fotogràfica a càrrec dels fotoperiodistes Jordi Borràs, Lluís Brunet, Roser Vilallonga i Delmi Álvarez i es podrà degustar gastronomia tradicional catalana de la mà del col·lectiu Les Cuineres de Sils.