"No hi ha cap Dragon Khan". Així s'ha referit la consellera de la Presidència, Neus Munté, a Catalunya Ràdio al fet que el termini dels divuit mesos per fer la independència eclipsi altres objectius del Govern i el faci inestable.

Per això, ha volgut deixar clar que "no es deixarà de banda l'atenció a les persones". "L'important és fer-ho bé" i que aquest any i mig que el Govern s'ha marcat per tirar-ho endavant, "no ha de convertir-se en una cotilla que porti a la precipitació", ha precisat.

Munté ha posat sobre la taula que la temporalitat és el menys important: "Si es pot fer en menys temps, millor, i si en necessitem més, on està el problema?", s'ha qüestionat.

La prioritat del Govern és, al seu parer, "trobar recursos propis" perquè, entre d'altres coses, ja ha quedat demostrat que amb el Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), "l'Estat ha actuat de mala fe" i que aquesta situació els ha fet veure que "no estem davant d'un escenari de negociació".

Les diferències ideològiques a Junts pel Sí "han d'enriquir" la tasca del Govern, ha afirmat Munté, que ha explicat que el departament de Governació "està treballant en un codi ètic per a tots els servidors públics", més enllà dels compromisos que puguin assumir particularment els consellers d'Esquerra.