Centenars de persones s'han concentrat a la plaça Universitat en una manifestació sota el lema "No toqueu el nostre jovent" convocada per entitats i sindicats de la comunitat educativa com la Intersindical-CSC, la Ustec, la CGT, el CAU-IAC, el Sindicat d'Estudiants, el Sepc, Docents per la República, Col·lectiu de Mares i Àvies per la República Catalana, Universitats pels Drets Civils, l’ANC i la FaPaC.

Crits com 'Si toqueu els fills, trobareu les mares' o 'Fora les forces d'ocupació' s'han sentit en una marxa contra la repressió policial vista en els aldarulls de la darrera setmana que ha recorregut també la Via Laietana abans d'acabar a la plaça Sant Jaume.

Marina Fernàndez

Els organitzadors han assegurat que la mobilització demostra unitat d'acció de la comunitat educativa per respondre a les actuacions policials de l'última setmana.

ELNACIONAL manifestacio contra repressio policial - sergi alcazar

Més tard, un cop la mobilització ha arribat a la plaça Sant Jaume, diversos manifestants han mostrat imatges de la violència policial durant els aldarulls. A més, el cantautor Lluís Llach, present a la marxa, ha estat l'encarregat de llegir un manifest contra la repressió.

manifestacio contra repressio policial - sergi alcazar

Marina Fernàndez