Un jutjat de Madrid ha condemnat a pagar 5.000 euros a la líder andalusa de Podemos, Teresa Rodríguez, per la publicació d'un tuit en què va denunciar que l'exministre José Utrera Molina va ser responsable de l'"assassinat" a garrot vil de Salvador Puig Antich.

La sentència del jutjat d'Instrucció 50 de Madrid, de la que va informar Podemos en un comunicat, s'ha dictat després d'una denúncia dels fills d'Utrera Molina per vulnerar el dret a l'honor de l'exministre franquista, signant de la pena de mort de Puig Antich.

La denúncia es va presentar després que el 2 de març de 2018, Rodríguez publiqués el següent tuit: "Avui fa 44 anys de l'execució a garrot vil de Salvador Puig Antich. D'entre els responsables del seu assassinat Fraga va fundar el PP i Utrera Molina va ser enterrat al so del 'Cara al sol'".

L'enterrament d'Utrera Molina, sogre de l'exministre del PP Alberto Ruíz Gallardón va ser un acte d'apologia de la dictadura franquista que va incloure càntics falangistes i salutacions braç en alt.