Els Mossos d'Esquadra han evitat aquest dimecres a la tarda un nou xoc entre una manifestació independentista i una d'espanyolista a la plaça Artós de Barcelona.

Un grup espanyolista havia convocat una marxa pels carrers de Barcelona a les 18.45h i l'esquerra independentista ha convocat a la mateixa hora per contraprogramar la marxa. 

Un gran dispositiu dels Mossos ha separat en tot moment les dues columnes amb un gran dispositiu que ha carregat contra els independentistes quan s'han intentat acostar a l'altra manifestació.

Carrega mossos manifestacio sarrià Sergi Alcàzar

Per la seva part, els espanyolistes s'han passejat aquest dimecres pels carrers de Sarrià, a Barcelona, entre càntics contra els presos polítics i exiliats, en especial contra el president Carles Puigdemont, contra la CUP, els CDR i en favor de la Guàrdia Civil i la Policia espanyola.

La manifestació ha estat convocada per un grup ultra anomenat Los de Artós per "recuperar els carrers de tots" en una marxa "festiva", tot i que han recuperat crits com l'"A por ellos" i "Els carrers seran sempre nostres", aquest últim popularitzat pel moviment independentista.

La marxa ha transcorregut sense grans problemes, però qualsevol símbol independentista era objecte d'insults i menyspreu. El grup, que en cap moment ha superat les 200 persones, ha estat escortat per un gran dispositiu dels Mossos d'Esquadra en tot moment.