L'exdirector dels Mossos d'Esquadra Albert Batlle serà el número tres del PSC per Barcelona. Així ho ha anunciat aquest dilluns al migdia en roda de premsa el candidat socialista a l'alcaldia, Jaume Collboni, que ha explicat que han decidit "confiar el civisme i la seguretat" a les "millors mans".

Collboni ha subratllat que Batlle va ser regidor de Barcelona 20 anys i que ha tingut diverses responsabilitats en l'àmbit de la seguretat, entre elles, ser director dels Mossos d'Esquadra. Per la seva banda, Batlle s'ha mostrat molt satisfet de participar en un projecte "transversal, progressista i catalanista" i ha afirmat que la seguretat "ha de ser una prioritat per a l'administració".

Amb aquesta incorporació, l'alcaldable socialista vol situar la seguretat com un dels eixos principals de la campanya i ha promès 1.000 nous agents de la Guàrdia Urbana per reforçar "la prevenció i la proximitat".

Batlle va dimitir del seu càrrec al cos policial el juliol del 2017, quan el conseller d'Interior Jordi Jané va deixar el Govern.