El secretari general de la Crida, Toni Morral, ha admès aquest dimecres que és “lògic” que alguns partits puguin veure aquest moviment com una amenaça, tot i que “no ho és”. Morral responia així als recels expressats des del PDeCAT davant aquest nou moviment, i ho ha fet abans de celebrar la primera reunió de l’executiva sortida del congrés d’aquest dissabte.

Morral ha considerat “comprensible que els partits vegin la Crida amb recel”, perquè és una cosa nova. No obstant, ha insistit que és compatible amb l’activitat dels partits perquè cadascú té el seu paper: “els partits tenen el paper de construir models de societat i nosaltres de construir models de país”.

El responsable de la direcció d’aquest moviment ha insistit que la Crida neix amb la voluntat de teixir la unitat, trobar acords i consensos. "Hi ha qui confon la unitat amb llistes electorals, i aquest ha de ser el final del camí", ha explicat el secretari general, que assegura que té voluntat de mantenir reunions amb totes les forces polítiques i socials.