La periodista Montse Oliva, delegada a Madrid de ‘El Punt Avui', ha mort aquesta matinada després d’una malaltia detectada fa poques setmanes.

Nascuda a Torà (la Segarra) i de 52 anys d’edat, Oliva va començar la seva carrera professional al diari lleidatà ‘La Mañana’, per passar després a Barcelona, on va treballar per mitjans com ‘Las Noticias’, ‘El Observador’, ‘El Mundo’ i ‘La Vanguardia’. Des de fa 18 anys que treballava al diari ‘Avui’, posteriorment ‘El Punt Avui’, on ha estat en actiu fins l'últim moment. També col·laborava amb Rac1.

Actualment era la delegada d’’El Punt Avui’ a Madrid, on ha viscut els darrers anys seguint l’actualitat política des de primera línia i era molt coneguda per polítics de totes les filiacions. Era una de les periodistes catalanes més veteranes a Madrid i també va ser presidenta de l'Associació de Periodistes Parlamentaris. Estava casada amb un periodista de TVE i era mare d’un nen.

Mostres de condol de la classe política

Un bon nombre de polítics, entre ells el president de la Generalitat, Quim Torra i el president dle Govern espanyol, Pedro Sánchez, han expressat el seu condol per la pèrdua.