El nou Govern de Pedro Sánchez tindrà quatre vicepresidències, tres de les quals estaran ocupades per dones; a més de la vicepresidència de Drets Socials i Agenda 2030 que ocuparà el líder d'Unides Podem, Pablo Iglesias.

Carmen Calvo serà la vicepresidenta de Presidència i Relacions amb les Corts, assumint, a més, les competències en matèria de Memòria Democràtica. Nadia Calviño estarà al capdavant de la vicepresidència econòmica i Teresa Ribera serà la vicepresidenta per la Transició Ecoològica i el Repte Demogràfic.

De la mateixa manera, el govern espanyol ja ha confirmat els ministres de Podemos i el ministeri que ocuparan. En el nou executiu, a més a més de Pablo Iglesias, Irene Montero serà ministra d'Igualtat; Yolanda Díaz, ministra de Treball; Manuel Castells, ministre d'Universitats; i Alberto Garzón, ministre de Consum.

En els pròxims dies la presidència del govern espanyol anunciarà la composició i filosofia del nou executiu, de l'estructura del qual aquesta és la primera confirmació oficial.