Pedro Sánchez ha mantingut fins al final la incògnita sobre si dimitia o no, creant una gran expectació entre els ciutadans. No ha estat fins aquest dilluns a les 11.00 hores quan el president del govern espanyol ha anunciat que continuarà al capdavant de l'executiu, després d'un període de reflexió. "He decidit seguir i seguir amb més força, si és possible, al capdavant de la Presidència del govern espanyol", ha afirmat durant la compareixença, resolent així tots els dubtes. El seu anunci ha fet esclatar les xarxes socials, que s'han omplert de mems sobre la decisió de Pedro Sánchez.

🔴 Pedro Sánchez continua com a president del govern espanyol, DIRECTE | Reaccions i última hora
 

Els millors mems de la decisió de Pedro Sánchez

Hi ha qui ha fet reviure la broma de 'Perro Sanxe', d'altres han recordat la ja mítica fotografia dels futbolistes Gerard Piqué i Neymar amb el missatge 'Se queda', mentre que alguns l'han equiparat a l'entrenador blaugrana, Xavi Hernández, després que fa pocs dies anunciés que continuaria al capdavant de l'equip. Aquests són els millors mems de la decisió de Pedro Sánchez.

Fins i tot, l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, s'ha sumat a l'onada de mems a X per mostrar satisfacció després que Sánchez comuniqués que continua com a president del govern espanyol. Ho ha fet amb un vídeo viral amb la cançó Pedro de Raffaella Carrà.

Abans de l'anunci de Pedro Sánchez, la xarxa ja s'havia omplert de mems davant l'expectativa generada:

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic