El nou delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, s'ha compromès a donar continuïtat a la feina de la seva predecessora, María de los Llanos de Luna: "Jo he après molt d’ella, ja havíem estat junts abans al Parlament i agraeixo la seva feina: la més important que ha fet el govern d’Espanya a Catalunya en els darrers quatre anys. Aspiro a donar-li continuïtat". Aquestes són les primeres declaracions que Millo ha fet després de saber-se que ocuparà aquest càrrec.  

Millo encara com un repte personal la nova tasca que li ha encarregat el govern d'Espanya. Així ho ha explicat en una breu compareixença davant els mitjans de comunicació després de saber-se que serà el nou delegat del govern espanyol a Catalunya.

"Estic agraït per haver pensat en mi per ser el delegat del govern espanyol en un moment important”, ha dit en referència a les difícils relacions que mantenen la Generalitat i el govern espanyol. 

"Treballaré com a representant del govern d’Espanya a Catalunya perquè el govern d’Espanya no és només a Madrid. També és a Catalunya", ha recordat.

A Millo l'escortaven l'ex-ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i la presidenta del partit a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, de qui ha dit que "són dos bons amics" i que "l'estimen". Un pas enrere, hi havia el coordinador general del PP, Xavier Garcia Albiol. 

En referència a Albiol, Millo també li ha agraït la confiança. "Espero que en el futur aquesta confiança es mantingui i tindrem moltes oportunitats de treballar plegats", ha augurat.