L'exdiputat de Catalunya Sí que es Pot al Parlament, Joan Coscubiela, ha fet una reflexió a Twitter sobre el ple de sis i set de setembre de l'any passat, assegurant que en les últimes dates estan "augmentant els insults i mentides" contra els no independentistes. A més, Coscubiela ha afegit que aquell ple va ser una estafa, quan el Constitucional ja el va avalar com a procediment correcte.

En aquesta tessitura, l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha anunciat que està completament d'acord amb aquesta "encertada reflexió" de Coscubiela. Ha estat en aquest punt que molts dels usuaris de les xarxes socials, a part de discrepar de la reflexió de Coscubiela, s'han rigut de l'exdiputat per haver rebut el suport de Millo.

Molts dels comentaris critiquen el fet que ara, amb aquest suport, Coscubiela hagi passat a tenir al costat tota la dreta més espanyolista que comparteix opinions amb Millo. També, entre d'altres l'alcaldable del PDeCAT a Cardedeu, han titllat Millo de "majordom". I d'altres, com l'escriptor Suso de Toro, ha fet servir una frase feta, assegurant que "Déu els fa, i ells s'ajunten", donant a entendre que les seves posicions ideològiques no estan tan lluny.