El govern espanyol informarà sobre el contingut de la reunió del Consell de Ministres extraordinari d'aquest dimarts des de Barcelona. Segons ha informat La Moncloa, la roda de premsa tindrà lloc a les 19:30 a la delegació del Govern espanyol. La farà el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo.

Aquesta compareixença normalment té lloc a la mateixa Moncloa. El motiu esgrimit pel canvi d'ubicació pel govern espanyol és que en la reunió del Consell de Ministres només s'han discutit i acordat mesures relatives a Catalunya. És per això que s'ha convocat a la delegació del Govern a Catalunya.

La reunió extraordinària de l'executiu espanyol cau justament en dimarts, el dia que es reuneix el Consell Executiu del Govern. El decret de convocatòria de les eleccions del 21-D va sortir publicat el passat dissabte al BOE, però es limitava a dissoldre el Parlament i fixar la data dels comicis. No obstant això, la convocatòria electoral obliga a precisar amb exactitud les condicions en les quals es desenvoluparà el procés i els diners que rebran els partits pels escons que obtinguin, entre altres qüestions.