El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha confirmat que es reunirà amb l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. No obstant, ha advertit que "no té sentit" trobar-se per parlar de les càrregues policials de l'1-O. "Cal fixar un ordre del dia, perquè no anem a fer un acte polític", ha assenyalat el popular.

"Ella sap que discrepem completament en això, i entrar a valorar-ho no tindria sentit", ha afirmat. Tot i així, Millo s'ha mostrat "convençut" que podran trobar-se. A més, el portaveu ha criticat el to utilitzat per Madrenas a la carta. "La meva era educada, la seva no. Ja hi estic acostumat", ha conclòs. 

Millo valora com un "canvi positiu" que JxCat pensi en un altre candidat

Enric Millo considera que les declaracions del portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, on obre la porta a investir un quart candidat són "una bona notícia". El popular veu en aquestes declaracions un "canvi positiu" i ha afirmat que espera que la propera persona que opti a presidir la Generalitat "no tingui problemes judicials".

D'altra banda, Millo també ha valorat els sis mesos d'aplicació de l'article 155 i ha assegurat que Catalunya "va millor" des de que s'aplica. En aquest sentit, Millo també ha criticat Puigdemont que va comentar en una entrevista que "hi havia por" als carrers des del 155. "El senyor Puigdemont no sap què passa a Catalunya, està allunyat de la realitat", ha assenyalat.