El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha criticat la trobada que demà tenen previst mantenir a Berlín el president a l'exili, Carles Puigdemont, i el president investit, Quim Torra, i ha advertit el futur mandatari català que es pagui el viatge de la butxaca. Millo ha insinuat que si no és així pot tenir problemes legals.

En una entrevista a La nit a 8TV, Millo ha donat a entendre que el govern espanyol pressionarà contra la relació institucional entre Puigdemont i Torra.

"Ha decidit anar a Alemanya a veure a qui ell anomena 'el president de veritat', i el president de veritat és el senyor Torra. Ara està després de la investidura i pendent de la publicació al DOGC. És una mala manera de començar, és un missatge que no tranquil·litza gens, que no ajuda gens i que no crea el clima de confiança que seria necessari. Espero que s'ho pagui ell de la butxaca, perquè si no seria utilitzar els diners públics per una finalitat que no seria la que està prevista als pressupostos", ha indicat.