Félix Millet té una setmana per ingressar a la presó, és a dir abans del 25 de juny. Així ho ha determinat l'Audiència de Barcelona, que ha desestimat suspendre la pena de presó a l'expresident del Palau de la Música pel desfalc en la institució mentre es resol la seva petició d'indult. Serà gairebé 11 anys després que es descobrís l'espoli del Palau, pel qual Convergència Democràtica cobrava comissions a canvi d'adjudicacions d'obra pública.

L'Audiència de Barcelona també ha desestimat els recursos presentats per Fèlix Millet i Daniel Osàcar, i així es nega a suspendre l'entrada a presó per motius de salut. La interlocutòria també considera que l'empara sol·licitada al Tribunal Constitucional tampoc és motiu per no executar la sentència.

Hi ha 12 persones condemnades pel desfalc del Palau de la Música i Millet, amb la pena més alta, està condemnat a 9 anys i 8 mesos de presó. També està penat amb una multa de 4,1 milions d'euros. 

Pel que fa el primer motiu per desestimar l'ingrés a presó -l'estat de salut de Millet, de 84 anys- l'Audiència Nacional considera que "els informes mèdics no revelen que el penat (sr. Millet) pateixi una malaltia greu amb patiments incurables -concepte diferent a malalties cròniques que de per si no tenen curación-. Cap informe mèdic acredita que les malalties de les que està afligit comportin un risc vital. El penat no està ingressat en cap centre hospitalari, sent que en el seu domicili rep el tractament mèdic i ambulatori que precisen les seves malalties. Tampoc està ingressat en cap geriàtric".

Els mateixos motius manifesta cap a Daniel Osàcar -de la mateixa edat que Millet- que assegura que respecte el seu recurs "cap informe mèdic acredita que les malalties de les que està afligit comportin un risc vital (...), no està ingressat en cap centre hospitalari, sent que en el seu domicili rep el tractament mèdic i ambulatori que precisen les seves dolències, tampoc està ingressat en cap geriàtric".

En el cas de Millet, a més subratlla la sala que ha estat condemnat a pagar 23 milions d'euros a la Fundació Palau de la Música i al Consorci de Palau de la Música -que agrupa les administracions que nodreixen de fons públics a l'entitat cultural- , així com 677.904 euros més a Hisenda.

No obstant això, recalca el tribunal, les quantitats consignades pels acusats per pagar la responsabilitat civil fixada i les derivades de la venda de diversos béns immobles propietat de Millet "ni tan sols ascendeixen al 20%" de les indemnitzacions que s'haurien d'abonar pel desfalc.