La militància de la CUP i de les organitzacions que donen suport a la candidatura ha ratificat les llistes de la formació a les eleccions del 10 de novembre per a les quatre circumscripcions "per una àmplia majoria". Tanmateix, a Barcelona, hi ha hagut gairebé un 20% de vots en contra de la llista.

La formació, que per primera vegada en la seva història es presenta a unes eleccions generals, ha ratificat els deu primers noms de Barcelona, mentre que per a Girona, Lleida i Tarragona ha ratificat els dos primers, ha informat el partit en un comunicat aquest diumenge.

A Barcelona hi ha hagut un 80,13% de vots a favor, un 19,87% en contra i un 7,75% d'abstencions, amb un 92,25% de vots vàlids, mentre que a Tarragona han estat ratificades per un 90,47% de vots favorables, un 9,53% en contra i un 13,63% d'abstencions, amb el 86,37% de vots vàlids.

A Lleida el 90,32% de vots han estat a favor, el 9,68% en contra, el 15,98% d'abstencions i un 84,02% de vots vàlids, i a Girona hi ha hagut un 89,47% de vots a favor, un 10,53% en contra i un 15,29% d'abstencions, amb un 84,71% de vots vàlids.

Mireia Vehí

L'exdiputada de la CUP al Parlament Mireia Vehí serà la cap de llista per Barcelona, juntament amb els exdiputats Albert Botran i Eulàlia Reguant, que com Vehí formen part del Secretariat Nacional de la CUP, i seran el segon i la tercera de la candidatura.

La llista per Barcelona inclou com a número quatre l'exalcalde de Capellades Aleix Auber; al cinc la militant de Lucha Internacionalista --que forma part de la Crida Constituent-- Esther de Alcázar, i li segueixen l'exalcalde de Sabadell (Barcelona) Maties Serracant, els exdiputats Pilar Castillejo i Julià de Jòdar, Eva Fernández i Ignasi Bea del sisè al desè lloc de la llista.

La candidatura per Girona està liderada per Non Casadevall, seguit per Maria Besora; per a la de Lleida, els de la CUP han validat Francesc Gabarrell i Júlia Carbonell i, per a Tarragona, Mariona Quadrada i l'exdiputat parlamentari Sergi Saladié.