La ministra de Política Territorial i candidata del PSC, Meritxell Batet, ha manifestat en una entrevista a Catalunya Ràdio, que "era important sentir la veu de Vox al debat" televisat dels candidats espanyols. Batet ha donat suport a les intencions inicials del president Pedro Sànchez, i del seu assessor Iván Redondo, d'incloure el partit ultra extraparlamentari en el debat televisat a Atresmedia, cosa que la Junta Electoral va desestimar a petició de JuntsxCat.

"El criteri de l'equip de campanya va ser que una veu que té representació a un Parlament autonòmic, i que està marcant de facto l'agenda de tota la dreta espanyola, era important sentir-la en el debat, perquè a més totes les enquestes diuen que tindrà representació. Això oferia als ciutadans sentir una veu que clarament serà al Congrés dels diputats", ha argumentat. 

Al final se celebraran debats a 4 (PSOE, PP, Cs, Podemos) el dia 22 a TVE i el dia 23 a Atresmedia.

Batet ha indicat que el que està distorsionant molt la campanya "és el to". "Massa insults i massa poc projecte de país, i des de la política hem de donar exemple", ha indicat.