Les xarxes han tret a la llum un vídeo de la socialista Meritxell Batet en què explica els motius pels quals el PSC no podia pactar amb Albiol a la ciutat de Badalona. Aquestes imatges arriben l'endemà que els socialistes votessin aliar-se amb el PP i Cs per presentar una moció de censura contra l'alcaldessa, Dolors Sabater (Guanyem Badalona).

En una entrevista a Los desayunos de la uno el 2015, l'any de les darreres eleccions municipals, el periodista Juan Carlos Colmenajero pregunta a Batet per què el PSC dona suport a la candidatura conjunta de Podem i la CUP, malgrat que havia guanyat el Partit Popular. "Traspassa línies vermelles com la xenofòbia i tracta la immigració com una cosa negativa", replicava la socialista.

"Per nosaltres això no és acceptable, no hi podem donar suport", va argumentar Batet. Amb tot, la moció de censura contra l'actual alcaldessa ja és una realitat. A partir d'ara, el PSC iniciarà converses amb els altres partits de l'Ajuntament de Badalona. Amb només tres regidors, el PSC necessita onze vots més, de manera que és decisiu el suport del PP, que amb Xavier Garcia Albiol al capdavant compta actualment amb deu regidors, i de l'únic regidor de Cs.