L'avinguda Meridiana s'ha tallat a mitja tarda. Hi ha centenars de persones assegudes en aquesta artèria d'entrada a la ciutat de Barcelona. La concentració coincideix en plena operació tornada del cap de setmana.

A la Meridiana els antiavalots dels Mossos d'Esquadra ja han pres posicions. És l'acció en paral·lel que s'ha fet avui a Barcelona mentre al carrer Mallorca, a la delegació del govern espanyol, hi havia una concentració de mil persones llençant bosses d'escombraries.

Els Mossos han volgut negociar un final del tall, però no hi ha portaveu i els veïns que han parlat amb la policia no s'han compromès a res.

Tall Meridiana mossos - Pau Venteo

Aquesta artèria d'entrada a Barcelona està tallada a l'altura de Fabra i Puig. Ja fa dies que hi ha talls intermitents a l'avinguda Meridiana, però avui es talla una via d'entrada a la capital catalana en plena operació tornada del cap de setmana. Per la qual cosa pot provocar greus afectacions de trànsit.

 

avinguda meridiana el nacional pau venteo

Ahir també es van fer talls intermitents i els Mossos es van endur diversos manifestants arrossegant. 

Els van fer aixecar de la calçada i van decidir creuar els semàfors molt a poc a poc com a mesura per a tallar el trànsit.