Els membres de la Mesa de JxCat tornen a rebutjar la notificació del Tribunal Constitucional. Una funcionària del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) s'ha personat aquest dijous al matí al Parlament, però el vicepresident Josep Costa i el secretari primer Eusebi Campdepadrós no han acceptat de nou l'avís de l'alt tribunal espanyol, després que aquest dimecres suspengués cautelarment la reforma de la Llei de Presidència que habilita la investidura a distància.

El TSJC sí que ha notificat el secretari segon David Pérez (PSC), el secretari tercer Joan Garcia (Ciutadans), el lletrat major del Parlament Antoni Bayona i el secretari general Xavier Muro. El president Roger Torrent, el vicepresident José María Espejo-Saavedra (Cs) i la secretària quarta Alba Vergés (ERC) no eren a la cambra.

D’aquesta manera, els membres de la Mesa de JxCat han repetit el mateix gest que van fer la setmana passada, quan Costa i Campdepadrós van negar-se durant dos dies consecutius a rebre l’avís del Tribunal Constitucional, en aquell cas sobre la suspensió de la candidatura a la investidura del president Carles Puigdemont.