Un membre de Vox de la població balear d'Alcúdia, a Mallorca, Manuel Llofriu, ha assegurat a les xarxes socials que el "feminisme és una condemna per a l'home", seguit d'un "després es pregunten per què alguns opten per matar-les abans de suïcidar-se". A aquest comentari, Llofriu hi ha enllaçat una notícia sobre denúncies falses d'abusos sexuals, segons ha avançat el Diario de Mallorca.

Evidentment, el comentari ha desencadenat una multitud de crítiques contra Llofriu, que s'ha vist abocat a demanar disculpes a tots els que s'hagin pogut sentir ofesos assegurant que el comentari està "clarament mal interpretat" i també ha lamentat que s'hagi utilitzat per atacar Vox.

Vox nega la vinculació amb Llofriu

Per la seva part, Vox ha negat que Llofriu sigui afiliat de ple dret al partit. Diversos membres del partit, ha carregat contra els seus comentaris i li han demanat que quedi totalment desvinculat del partit, ja que havia estat voluntari en diversos actes.

Ara bé, Llofriu sí que és membre de Vox a la seva localitat, Alcúdia, ja que es va fer fotos amb el president de Vox Balears, Jorge Campos, durant la presentació del comitè local de la formació d'ultradreta.