La Coordinadora Catalana d'Entitats Budistes (CCEB) ha convocat avui per la tarda davant del Parlament, al Parc de la Ciutadella de Barcelona, una concentració silenciosa i de meditació, que es mantindrà en el temps, "davant de la situació de tensió" que es viu a Catalunya.

La comunitat budista considera que el moment requereix "que la serenitat i la interioritat es facin visibles al carrer, i especialment en llocs emblemàtics".

La convocatòria, que començarà demà a les 17 hores amb un acte simbòlic, continuarà en dies successius entre les 10 i les 22 hores, ha anunciat la CCEB, que ha informat que serà "una expressió pacífica que es mantindrà, per torns, mentre sigui necessari".

En declaracions a Rac1, el director de la Fundació Casa del Tibet i representant del Dalai Lama a Europa, Thubten Wangchen, ha assegurat que la iniciativa pretén "buscar la pau i el diàleg". El líder religiós ha exposat que la intenció és "enviar molta energia positiva" i —atenció— serà "durant el temps que calgui".