Un mecànic de Reus està sent investigat per un presumpte delicte odi per negar-se a atendre el cotxe d'una agent de la policia espanyola que el portava per passar la revisió rutinària. Així ho publica Diari Més, que explica que això va passar el 31 de gener i que ahir ja va anar a declarar a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Reus, tot i que es va acollir al dret de no declarar.

El mecànic està representat ara pel membre del col·lectiu d’Advocats Voluntaris de l’1-O David Piqué, que assegura que en no haver pogut accedir a l'atestat, no saben ni qui ha interposat la denúncia. El que és segur és que, si finalment s’incoen diligències, Jordi Perelló serà citat a declarar, però ara en seu judicial.

Segons ha explicat el propi mecànic a El món a RAC1 que el marit de l'agent "va venir, em va amenaçar i em va dir que estaven tips dels delictes d'odi". 

Si finalment s’incoen diligències, Perelló serà citat a declarar, però ara en seu judicial, tot i que ha recordat que "com que el meu taller no és marquista, estic emparat per un reial decret que diu que tinc tot el dret d'escollir quins vehicles vull reparar i quins no". 

El policia hauria trucat al mecànic per demanar hora per fer la revisió habitual i Perelló es va negar a atendre'l per "conviccions personals". I és que des de l'1-O va decidir no oferir cap servei més als agents tant de la Guàrdia Civil com de la Policia Nacional espanyola.