L'expresident de la Generalitat Artur Mas i la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, han agafat un vol cap a Brussel·les, on mantindran una reunió amb el president Carles Puigdemont, segons avança el diari Ara.

Mas ha sortit a les 21.20 des de l'aeroport del Prat, on se l'ha pogut veure fent cua per embarcar. Fonts del PDeCAT han assegurat que previsiblement ambdós dirigents tornaran no més enllà de diumenge de la capital belga.

Puigdemont ja porta gairebé dues setmanes allà, des d'on manté en actiu el govern català en l'exili juntament amb quatre consellers: Toni Comín, Meritxell Serret, Clara Ponsatí i Lluís Puig. El Govern es troba en situació de llibertat provisional vigilada mentre la justícia belga resol la petició de lliurament cursada per Espanya.

Des d'allà, el president ha mantingut contactes amb representants polítics de diverses formacions. Aquest dijous es va reunir amb el quart tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Asens, i avui ho ha fet amb els membres de la CUP Anna Gabriel i Benet Salellas.