Aquest divendres, a la seu de l’Arxiu Nacional de Catalunya, el president Artur Mas, acompanyat del director general del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, Jusép Boya, ha formalitzat el lliurament a aquest arxiu de tota la documentació institucional (663 arxivadors i unes 2.500 publicacions) corresponents a la 129 presidència de la Generalitat de Catalunya (2010-2016), IX i X legislatures.

Aquesta documentació que rep l’Arxiu Nacional de Catalunya  inclou els documents produïts o rebuts en l’exercici de les funcions administratives i polítiques com a president de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb allò que preveu el sistema general de gestió de la documentació administrativa i organització dels arxius de la Generalitat de Catalunya.

A partir d’ara, l’Arxiu Nacional de Catalunya conserva i gestiona aquest fons documental, tal com ja fa amb els fons documentals corresponents a les presidències dels seus antecessors, els presidents Jordi Pujol, Pasqual Maragall i José Montilla.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat