El final de la compareixença al Parlament d'Artur Mas ha estat una traca. Una topada directa entre la CUP i l'expresident.

Benet Salellas ha desafiat Mas: "Estaria bé que trobés el seu moment i que deixés de defensar aquest procés que del que va és de derrocar el règim que dirigia".

Mas, sense torn ja de rèplica, amb micròfon ja tancat i els braços completament encreuats sobre el seu pit, ha etzibat als quatre diputats de la CUP, Benet Salellas, Eulàlia Reguant, Julià de Jodar i Mireia Vehí: "Quanta nosa que us faig. Pensava que qui molestava era l'Estat espanyol".

I l'enganxada ha tornat a evidenciar les males relacions de Mas amb la CUP que van demanar que s'apartés del procés i el van obligar a fer el pas al costat, renunciar a la presidència i nomenar candidat a encapçalar el Govern Carles Puigdemont.

El final de traca ha vingut precedit d'una escalada en el to de les intervencions entre Mas i Salellas. Mas ha assegurat que la CUP, i en concret Benet Salellas, li va demanar que difongués el procés a escala internacional però que, per altra banda, “té l'encàrrec del Govern, del qual vostès no formen part", ha dit.

Salellas ha respost que, d'ençà que es va donar “la no-investidura” ha passat molt de temps en el qual la corrupció “ha esquitxat molt” CDC.