El vicesecretari de sectorials del PP i coordinador de la Ponència Social del XVIII Congrés Nacional del partit, Javier Maroto, ha afirmat avui a València que "proposar la independència com la solució a tot a Catalunya és l'exercici de populisme més evident que tenim avui a Espanya".

Maroto ha fet aquestes declaracions en la seva intervenció en la presentació a València del text del congrés que el PP celebrarà a Madrid els dies 10, 11 i 12 de febrer, al costat de la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, i el president provincial del partit a València, Vicente Betoret.

El vicesecretari s'ha referit així a la decisió de la CUP de donar suport als pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a aquest any, i s'ha preguntat "si efectivament el populisme és oferir les solucions més fàcils als problemes més complexos".

Maroto ha lamentat que el Govern de la Generalitat catalana estigui "entestat plantejant solucions populistes als problemes que té Catalunya".