Enmig de la polèmica sobre les presumptes irregularitats al màster de Cristina Cifuentes, el vicesecretari de política social del Partit Popular Javier Maroto ha assistit a una entrevista a la cadena SER, on ha reconegut que entre els seus estudis no hi havia un màster. La polèmica ha esclatat immediatament a les xarxes socials perquè a la web del PP sí hi consta un mestratge en Gestió i Administració Pública. Però segons fonts properes al popular, tot es deuria a un error. 

La qüestió és que a la web del Congrés el títol hi queda reflectit sota una altra denominació, i en comptes de màster, hi diu "Programa de Lideratge i Gestió Pública" com el mateix Maroto ha respost. Per tant, la polèmica es deuria a un error de picatge a la plataforma del PP, que es preveu que es subsani aviat.

Un dels periodistes contra els qui es vol querellar Cifuentes, el propi director de Eldiario.es, Ignacio Escolar, ha sortit en defensa de Maroto.

Preguntat sobre Cifuentes, Maroto ha dit que la direcció nacional del PP mantenia la confiança en ella i ha volgut donar per tancada la polèmica del màster a la Universitat Rey Juan Carlos (URJC), tot culpant la pròpia univesitat. "Per a nosaltres les explicacions són suficients, crec que qui realment té un problema és el sistema universitari", ha dit Maroto a la SER.

El dirigent popular ha tirat pilotes fora en tot moment i ha dit que l'important del cas és saber si a Espanya hi ha universitats que concedeixen títols vàlids però obtinguts sense acreditar els mèrits suficients.

I sobre la moció de censura de l'oposició, tampoc hi ha hagut autocrítica, sinó que ha denunciat que el PSOE estigui fent de la moció de censura una pràctica "massa habitual" per ocupar governs, mentre que per Podemos "sempre com pitjor, és millor i si cal apuntar-se a una manifestació, a una pancarta o una moció de censura, allà estan ells", ha lamentat.