Salvador Illa ha abandonat el ministeri de Sanitat aquest dimarts entre lloances pels seus companys de partit i crítiques per part de tots aquells que consideren que la marxa en plena tercera onada no és una decisió encertada. Però un dels missatges d'agraïment més efímers ha estat el del ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska.

Des del compte de Twitter del ministeri, Marlaska ha publicat un missatge personal de lloança al ministre sortint. "El meu reconeixement i agraïment a Salvador Illa, pel seu coratge i treball incansable al capdavant de la Covid i pel seu tarannà dialogant i serè", es pot llegir en una captura de la piulada, ara ja esborrada. Marlaska firma aquesta lloança on considera que les qualitats d'Illa "el fan idoni per liderar el canvi que necessita Catalunya".

mensaje marlaska Illa Twitter

Captura de la piulada - ara ja esborrada - del ministre, Fernando Grande-Marlaska, en lloança a Salvador Illa. / Captura 

Poc després, el perfil del ministeri de l'Interior s'ha disculpat del missatge. "Demanem perdó pel missatge anterior, que mai hauria d'haver estat recollit per un perfil oficial, a causa d'un error material que lamentem profundament", es pot llegir en la piulada. El ministre Marlaska no té compte de Twitter i sembla que per això ha fet servir el compte oficial del ministeri.

La marxa de Salvador Illa per les eleccions del 14-F

Seguint el cronograma establert per La Moncloa, avui ha estat l’últim Consell de Ministres de Salvador Illa. Per això, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat avui una reorganització de l'executiu espanyol.

En el seu lloc, Carolina Darias haurà d'enfrontar l'augment dels contagis com a ministra de Sanitat. Mentrestant, Miquel Iceta agafarà la cartera de Política Territorial.

Imatge principal: El ministre Fernando Grande-Marlaska al Congrés dels Diputats. / Efe