Susana Díaz, esquitxada de nou. El marit de l'expresidenta d'Andalusia, José María Moriche, va cobrar de dos subvencions milionàries concedides per la Junta a la federació andalusa de la UGT, en la que el perit judicial ha detectat un desviament important de fons públics. 

Així ho assegura el diari El Mundo, que assegura que la quantitat presumptament desviada pel sindicat entre les anys 2009 i 2013 s'eleva a 41,7 milions. En aquells anys, però, cal tenir en compte que Díaz encara no era presidenta.

La informació s'ha fet pública després que el perit judicial presentés un informe al Jutjat d'Intrucció 9 de Sevilla, que investiga des de 2013 la suposada trama dissenyada per la UGT-A per finançar-se de manera irregular, a través de les subvencions que li concedia la Junta. 

Entre les 14 subvencions analitzades pel perit judicial en figuren almenys dos -que sumen un total de 11.008.656,75 euros- que les hauria cobrar el marit de Susana Díaz.  

Moriche va estar gairebé una dècada treballant per a l'Institut de Formació i Estudis Socials (Ifes) d'UGT, fins que la seva esposa va ser nomenada consellera de Presidència pel llavors president del Govern andalús, José Antonio Griñán, l'any 2012.