Si aquesta setmana Mariano Rajoy tornava a la primera línia dels titulars i els telenotícies per haver-se saltat el confinament per fer esport, avui l'expresident espanyol se situa novament al focus informatiu. Aquesta vegada, però, sense voler-ho. El programa de La 2 i Clan Aprendemos en casa ha fet servir una bateria de cèlebres pífies de Rajoy per explicar què vol dir un discurs incoherent. El PP ha posat el crit al cel i finalment el Ministeri d'Educació ha demanat disculpes i ho ha atribuït a un error. 

Durant l'emissió, el presentador alliçona els nens sobre la coherència discursiva i els lapsus linguae. I per exemplificar la teoria, fa servir algunes de les frases més famoses de Rajoy: "es el alcalde el que eligen los vecinos que sea el alcalde", "somos sentimientos y tenemos seres humanos" o "cuanto mejor peor para todos y cuanto peor para todos mejor para mí el suyo beneficio político". 

Al Partit Popular s'han indignat per aquesta tria i han denunciat l'intent de ridiculització de l'expresident. 

Finalment, qui ha acabat sortint al pas és el Ministeri d'Educació. A través del seu compte oficial de Twitter ha atribuït l'emissió a "un error involuntari" i ha demanat disculpes pel vídeo.