L'expresident del PP, Mariano Rajoy, i la seva germana Mercedes ja poden treballar a partir d'avui com a registradors de la propietat a la ciutat de Madrid. Tots dos germans, sorprenentment comparteixen professió i han aconseguit la plaça que desitjaven el mateix dia, tal com publica avui el Butlletí Oficial de l'Estat.

Ell, provinent de Santa Pola, ja es pot incorporar al registre mercantil número 5 de la capital de l'Estat. Ella, que treballava a Getafe, s'incorpora al registre número 54 de Madrid.

Rajoy registre Madrid

Rajoy nomenament registrador

No han passat ni quatre mesos que va perdre la moció de censura, que Rajoy ja gaudeix del destí professional que desitjava. El 2 de juny perdia el dret a ocupar la Moncloa, el 15 de juny renunciava a la seva acta de diputat i anunciava la seva retirada de la política, i cinc dies després ja ocupava la seva plaça de registrador a Santa Pola.

No havia passat ni una setmana que l'expresident va presentar-se a un concurs de trasllat ordinari. Santa Pola no era del seu agrat i volia treballar a Madrid. Al juliol li van confirmar que havia obtingut la plaça a Madrid. Curiosament la seva germana Mercedes també es va presentar al mateix concurs i deixarà la seva plaça a Getafe per treballar a Madrid.