Polèmica per les paraules del director de La Razón, Paco Marhuenda, a La Sexta Noche. El presentador, Iñaki López, li va haver de cridar l'atenció després que la tensió al plató pugés quan Marhuenda va reclamar el seu dret a la llibertat d'expressió: "Jo parlo del que em surt de les pilotes". 

El tema de la tertúlia era el sopar que la Fundación Francisco Franco va fer fa uns dies, en què es van premiar diversos càrrecs del Partit Popular. Les paraules de Marhuenda van arribar quan la periodista Elisa Beni va criticar que la fundació fos legal i quan va preguntar al responsable del diari per què defensava el dictador Franco. 

Marhuenda es va enfadar i va assegurar que ell no defensava el dictador i que no té cap problema a condemnar la dictadura. La periodista, però, va seguir insistint-li i l’ambient es va escalfar. Més tard, quan Marhuenda va parlar de Fidel Castro, del comunisme i la URSS, la periodista li va demanar que tornessin al tema "del que hem vingut a parlar", i Marhuenda li va dirigir aquestes grolleres paraules.