La mare de Pablo Iglesias i el germà d’Alberto Garzón han tornat a estar presents al Congrés dels Diputats per segon dia consecutiu. Ambdós familiars han seguit des de la tribuna de convidats de l’hemicicle el debat d’investidura del candidat Mariano Rajoy.

La mare del líder de Podemos, María Luisa Turrión, és advocada laboralista i no s’ha volgut perdre la sessió d’investidura en què intervindrà el seu fill, al voltant de les 10:30 hores quan acabi el discurs del secretari general socialista, Pedro Sánchez, i la rèplica a aquest de Rajoy.

Per altra banda, el germà del diputat d’IU, Eduardo Garzón, també ha tornat aquest dimecres a la llotja. La intervenció del seu germà s’espera en el mateix torn de portaveus d’Unidos Podemos-En Comú-En Marea.

En la sessió d’avui, i a diferència d’ahir, no hi és present l’esposa del president en funcions del Govern espanyol, Elvira Fernández. Tampoc han assistit a la segona sessió, però si que ho van fer a la primera, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, o el president de Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera.